Man laat zich ombouwen tot de duivel

Je bent bijna veertig en je wilt wat. Een 39-jarige Brit (en vader van 2 kinderen) heeft besloten dat hij de duivel wil worden. Om zijn droom te verwezenlijken heeft hij de eerste stappen al gezet: hij bezit dankzij chirurgische ingrepen twee horens, een gevorkte tong, puntige oren en vampierachtige snijtanden.

De Brit draagt de naam Gavin Paslow, maar omdat dit natuurlijk geen geschikte naam is voor een duivel, liet hij vorig jaar op Halloween zijn naam officieel veranderen. Zijn nieuwe naam is Diablo Delenfer. Tot zijn grote spijt noemt zijn moeder hem echter nog altijd 'Gavin', ook al vinden ze het prima wat hij doet. Zijn oudste dochter (hij heeft een kind van 3 en een kind van 15) schaamt zich echter voor hem.

Geen midlifecrisis
Diablo benadrukt dat het geen midlifecrisis is en dat hij echt een duivel wil worden. Zijn hele bovenlijf staat al vol met duivelse tatoeages. Om zijn transformatie compleet te maken, moet hij echter nog een aantal operaties ondergaan.

De transformatie
In 2007 liet hij zijn horens aanbrengen door telfon onder zijn huid te laten plaatsen. Vervolgens liet hij zijn hoektanden afvijlen en aanvullen met puntige kunsttanden. In april 2008 liet hij vervolgens zijn tong splijten, zodat hij een gevorkte tong heeft. Ook zijn oren liet hij bijwerken, zodat hij spitsere oren kreeg. Deze operatie bleek helaas voor hem niet duurzaam te zijn, waardoor hij zijn oren nog eens opnieuw moet laten bewerken.

Voor de komende jaren heeft de Brit gepland om kartels op zijn ruggengraat aan te laten brengen. Zijn gehele rug zal eraan moeten geloven: van zijn nek tot onderaan zijn rug. Ook hoopt hij ooit een staart te bezitten.

Diablo loopt dagelijks rond met contactlenzen in, waardoor hij reptielachtige ogen krijgt. Ook had hij een sikje. Deze heeft hij echter onlangs afgeschoren, omdat hij voor de rechter moest verschijnen en daar moest hij er natuurlijk wel 'netjes' uitzien.

Foto's van de duivelse Brit zijn hier te vinden.

Met dank aan Jack. voor de submit.