Johnny Depp gruwelt van eigen films

Johnny Depp kan zijn eigen acteerprestaties niet aanzien op het witte doek. De kinderen van de  Pirates of the Caribbean-acteur hebbben meer films van hem gezien dan hijzelf, zegt hij tegen BBC Radio 4.

"Ik loop graag weg met de ervaring van het maken van de film, maar niet met het product zelf", verklaart Depp. De acteur is momenteel in Londen om zijn nieuwste film Public Enemies te promoten. Hierin speelt hij de gangster John Dillinger.

Zelf heeft Depp zijn nieuwe film niet gezien "ik heb geen idee hoe het eruit ziet." Kennelijk is de acteur die al 44 films op zijn naam heeft niet ijdel over zijn acteerwerk. "Ik hou ervan om een karakter neer te zetten, om me in te leven, maar ik hoef niet per se het eindresultaat te zien want dan gaat het over geld en daar denk ik liever niet aan."

Zelfs tijdens het filmen kijkt de ster niet naar de gespeelde scènes: "Ik zou niet durven om naar teruggespoeld filmmateriaal te kijken of naar een ruwe versie", aldus Depp. "Ik heb geen plannen om mijn films te zien, niet een van de films".


Johnny Depp gruwelt van eigen films  (foto: DAG)