FOK!radio: Vrouwen nemen de FrontPage over

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Het is afgelopen met de mannelijke leiding op de FP. De touwtjes komen definitief in andere handen. En wel in de handen van vrouwen. En niet zomaar vrouwen, maar dames die niet voor de poes zijn. Natuurlijk willen wij weten wie het zijn en wat er dan gaat veranderen voor de gebruikers van de FrontPage. En waarom er een wijziging nodig was. We horen het van de dames zelf, waarvan we er eentje al langer kennen en eentje niet. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum.

Wat vind jij, moeten vrouwen heel FOK! over nemen? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

In de studio is vanavond Sj0rsz van FOK!sport. We zijn vooral benieuwd of hij nog reactie heeft gehad op zijn live-in zwembroek-auto was-actie voor Serious Request. En natuurlijk horen we van hem ook alle nieuwtjes van FOK!sport.

Natuurlijk horen we ook weer al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy en de PR-update van BrandX.

Onze nieuwe studio in Tilburg is af! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!