Adam Curry: Van Vollenhoven betastte mijn Patricia

Pikante onthulling van mediaondernemer en liefhebber van complottheorieën Adam Curry. In zijn Engelstalige podcast No Agenda beweert hij dat zijn vrouw Patricia Paay ooit onzedelijk is betast door Pieter van Vollenhoven. Het lid van het koninklijk huis en voorzitter van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid was jaren terug samen met Paay aanwezig bij een fotosessie. Van Vollenhoven zou daar met een erectie tegen Paay hebben aangeschuurd, aldus Curry in zijn show. 'He was behind her in this photo set up rubbing his stiffy up against her.' (luister het fragment hier).

Van Vollenhoven heeft ondertussen wel wat anders aan zijn hoofd dan deze vage beschuldiging. Hij ligt in de clinch met het openbaar Ministerie over de gegevens van de zwarte doos van het gecrashte toestel van Turkish Airlines. Van Vollenhoven weigert die af te staan aan het OM.

Adam Curry maakte vorig jaar een kortstondige comeback op de Nederlandse radio. Zijn programma op Arrow Classic FM werd echter na een paar maanden uit de lucht gehaald, officieel omdat de zender zich meer op muziek wilde richten. Algemeen wordt echter aangenomen dat Curry’s fixatie met complottheoriën niet in goede aarde viel bij de luisteraars en radiobazen. Collega Jeroen van Inkel zei toen niet te verwachten dat Curry ooit nog terugkomt op de radio. ‘Ik denk dat het nu wel afgelopen is. Wie hem nu nog een radioprogramma aanbiedt is ehm...van lotje getikt.’


Adam Curry: Van Vollenhoven betastte mijn Patricia  (foto: DAG)