'Viva Viva Casablanca' Fons in FOK!radio

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Hij kon even nie internetten nie en nie bellen nie, maar vanavond zit hij wel in FOK!radio: zanger Fons die in de reclames van KPN bekend werd met het liedje 'Viva Viva Casablanca'. Acteur Albert 'Casanova' van Benthem wordt nu ook zanger en gaat zelfs touren. Hoe heeft hij dat platencontract gekregen? En lijkt hij een beetje op Fons uit de reclames? We vragen het hem zelf. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Wat vond jij van de KPN-reclame met Fons?
Stem nu hier op de poll (rechts onder in beeld)

'Hoe is het nu eigenlijk met...?' Die vraag stellen we ons regelmatig. Vanavond bellen we met iemand die zelfs mod is geweest, maar inmiddels bij 'de concurrent' zit. Daarnaast had hij ook weleens een ruzietje hier en daar op FOK!. Wie het is, hoor je vanavond.

Daarnaast bellen we natuurlijk met BrandX voor een update uit de PR, Shmoopy over het forum en Sj0rSz over FOK!sport.

Onze nieuwe studio in Tilburg is af! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.
Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!