Jamai en Ron Link definitief uit elkaar

Jamai Loman en Ron Link hebben definitief een punt gezet achter hun relatie. Dat heeft het management van Loman vandaag bevestigd. "Wij vinden het beiden heel erg jammer dat we er samen niet zijn uitgekomen", stelt het koppel in een verklaring. "Na gesprekken waarin we onze relatie hebben willen redden, hebben we uiteindelijk besloten er een punt achter te zetten, voordat het onze vriendschap zou kunnen beschadigen."

Het rommelde al langer in de relatie van de twee musicalsterren. Na geruchten over een breuk bevestigde Loman onlangs dat er sprake was van 'mot'. "We hebben het nog niet goed uit kunnen praten, maar we houden ontzettend veel van elkaar. Dat kan ik met een gerust hart zeggen", stelde hij toen in showbizzprogramma RTL Boulevard.

Het koppel, dat anderhalf jaar samen was, woonde sinds drie maanden samen in Den Haag. Dat samenwonen bleek niet goed te werken. "Ook de verbouwing is tegengevallen", legde Loman uit. "We zien elkaar niet veel omdat we allebei druk zijn met ons werk. Daardoor moeten we veel energie in onze relatie steken."