Verkeersregelaar bewusteloos geslagen

Een woedende automobilist heeft gisteren in Alkmaar een verkeersregelaar het ziekenhuis in geslagen. De vrouw raakte door de klap bewusteloos en kwam in het ziekenhuis weer bij. Zij heeft aangifte gedaan wegens zware mishandeling.

De automobilist werd woedend toen hij zag dat de straat die hij wilde inrijden was afgesloten. De man stapte daarop uit en sloeg de verkeersregelaar bewusteloos. Vervolgens ging hij er snel vandoor, toen een andere verkeersregelaar te hulp schoot. Tot nu toe ontbreekt elk spoor van de man. De politie roept getuigen op zich te melden.

Dit jaar werden al meer verkeersregelaars het slachtoffer van woedende automobilisten. Eind mei misdroeg een man zich op een woonboulevard in Heerlen. Hij reed daar een verkeersregelaar aan, die gelukkig niet gewond raakte. In augustus overleed een verkeersregelaar die was aangereden bij de Ikea in Amsterdam. De dader stond op een invalidenparkeerplaats en daar werd wat van gezegd. Vervolgens reed hij de man, die later aan hersenletsel overleed, aan.