Jongens gaan ver voor seks

Brits onderzoek heeft uitgewezen dat veel jongens er geen enkel probleem mee hebben om meisjes dronken te voeren, zodat ze seks kunnen hebben. Uit het onderzoek, dat aan de universiteit van Sheffield werd uitgevoerd, is ook gebleken dat de beleving over het tot stand komen van seks bij jongens en meisjes tussen de 14 en 16 jaar totaal verschillend is.

Terwijl meisjes een heel romantisch beeld bij seks hebben is het voor jongens een wedstrijd. Meisjes willen volgens het Bitse onderzoek minstens gevoelens voor de jongen hebben. Volgens de meisjes hebben de jongens die seks willen ook gevoelens van liefde voor hen.

De jongens bekommeren zich tijdens het flirten echter totaal niet om het meisje en vinden hun mening niet belangrijk is uit het onderzoek naar voren gekomen. Zij zijn alleen bezig met het bereiken van hun grote doel: het hebben van seks. Het is voor veel van de jongens dan ook geen probleem om het meisje dronken te moeten voeren, zodat zij hun doel kunnen bereiken. De jongens zeggen zelf namelijk goed het verschil te weten tussen het meisje een beetje pushen of een meisje verkrachten.