Lerares stript op schoolfeest

Een lerares Duits in Hongarije moest eigenlijk een oogje in het zeil houden op het schoolfeest, maar vond het blijkbaar zo saai dat ze besloot het feestje op te leuken met een stripact. Een leerling besloot de juf te filmen met zijn mobiele telefoon.

Achteraf bleek dat heel de act begonnen was met een spelletje 'truth or dare'. De lerares deed ook mee en haar leerlingen daagden haar uit voor de act. De jonge vrouw ging tot de verbazing van de leerlingen in op de uitdaging.

Niet enthousiast 

De stripact werd echter bruut afgebroken door een collega van de lerares toen deze binnen kwam rennen met een deken. De vrouw stond echter al in haar bh en had haar broek al opengeritst, aldus The Sun. Ook de ouders van de leerlingen waren niet zo enthousiast over het optreden van de docent en eisen ontslag van de lerares. Sommige ouders menen dat de vrouw beter een carrière als paaldanseres kan ambiëren.

Geen ontslag 

De directeur van de school waar de vrouw les gaf weigert de vrouw echter te ontslaan, omdat ze erg waardevol zou zijn voor de school. "Per slot van rekening heeft ze niet meer 'vlees' getoond dan dat je op een gemiddeld strand ziet", voegde hij daaraan toe.

Het filmpje is hier te zien.

Met dank aan kruitdampje voor de submit.