Bejaarde bevrijd van cockring

Een 73-jarige Amerikaan heeft een paar angstige uurtjes doorgemaakt. De bejaarde uit de stad Newburgh had een stalen ring om zijn penis geschoven. Toen deze echter niet meer af wilde, moest de brandweer hem uit zijn benarde situatie bevrijden.

Toen de man de zes millimeter dikke ring met een doorsnee van dertig millimeter niet meer af kreeg, besloot hij naar het ziekenhuis te gaan. Men kon daar de ouwe snoeperd niet helpen, want zijn jongeheer was te erg opgezwollen. Er zat niets anders op dan de spuitgasten om hulp te vragen.

"Dan maar de grote middelen inzetten", dacht brandweercommandant Scott Mandoske. "Er zat niets anders op dan de pneumatische zaag in te schakelen. Daarmee worden normaal slachtoffers uit autowrakken bevrijd", vertelt hij.

Het duurde maar liefst anderhalf uur om de bejaarde van zijn ring te ontdoen. De ring werd stukje bij beetje doorgeknipt. Men was eerst nog bang dat de man het voortaan zonder piemel zou moeten stellen, omdat de bloedcirculatie te lang had stilgelegen. Gelukkig is de man ongeschonden uit de strijd gekomen.