Lerares sekste met 14-jarige leerlinge

Een Australische lerares uit de plaats Brisbane staat terecht omdat ze een lesbische affaire heeft gehad met een 14-jarig meisje. De relatie begon al in 2003. De inmiddels 28-jarige lerares, Amanda Louise Thompson (foto), wist het vertrouwen te winnen van de leerlinge die kampte met een eetstoornis.

Daarna ging het snel en de wiskundelerares en het meisje werden smoorverliefd op elkaar. In het begin werd er wat heen-en-weer ge-sms't en lunchten ze samen, maar al snel waren ze onafscheidelijk. Ze spraken met elkaar af in een park waar ze elkaar oraal zouden bevredigen en in elkaars bijzijn masturbeerden. Later werden zelfs seksspeeltjes gebruikt om tot het hoogtepunt te komen, aldus de aanklager.

De familie van het meisje was in een compleet verkeerde veronderstelling en dacht dat de lerares gewoon erg betrokken was. Ze werd zelfs uitgenodigd met Kerstmis en mocht regelmatig blijven logeren.

En daar ging het fout, de ouders van het meisje betrapten de twee al seksend in de slaapkamer. Vanaf dat moment moest de deur van de slaapkamer open blijven tijdens de logeerpartijtjes. Toen het meisje een aantal jaar later verliefd werd op een jongen besloot ze naar de politie te stappen om aangifte te doen van misbruik.
 
Met dank aan Sc0rPi0n voor de submit.