Man rijdt roekeloos voor Beyoncť

De politie van het Amerikaanse Connecticut heeft een automobilist aangehouden voor gevaarlijk rijden. Nu is dat op zich niet heel ongewoon, maar de reden die de automobilist had voor zijn rijgedrag was wel wat apart. De 33-jarige man beweerde namelijk dat zangeres Beyoncé Knowles op hem zat te wachten. 

Blijkbaar vond de man dat je Beyoncé niet mocht laten wachten waardoor hij bijna een politiewagen aanreed. Vervolgens vroeg hij een agent in die wagen om een routebeschrijving naar Detroit en hij vervolgde zijn reis via de stoep en een stuk gras.

Met een knuffelbeer en bloemen in de auto was de man op weg naar New York City. Daar zou de zangeres hem namelijk op de George Washington Bridge willen ontmoeten. Hij vroeg dan ook of de agenten hem daar naartoe wilden begeleiden.

De agenten wilden hem inderdaad graag begeleiden. Naar het ziekenhuis voor evaluatie wel te verstaan. De man kan een aanklacht voor roekeloos rijgedrag, te snel rijden en een aantal andere verkeersovertredingen tegemoet zien.

Met dank aan Janetje voor de herschreven submit.