Komt het ruimteschip vandaag?

Verschijnt-ie wel of niet? Meerdere personen beweren dat vandaag een grote UFO te zien zal zijn.

Ruim twee maanden geleden kwamen er geruchten via het internet op gang dat op 14 oktober 2008 een grootscheepse UFO-waarneming zal plaatsvinden, gezien en gefilmd door miljoenen mensen.

Het is de Australische actrice en schrijfster Blossom Goodchild die begin augustus van dit jaar via gechannelde informatie vertelde dat er een gigantisch buitenaards ruimteschip drie dagen lang in de lucht te zien zal zijn. De bedoeling van deze verschijning door 'de Federatie van Licht' is om op deze manier de aardse bevolking te laten zien dat er wel degelijk leven elders in het universum is. Als mogelijke locatie is Alabama in Amerika genoemd.

De aankondiging van Blossom staat niet op zichzelf. Ook andere personen hebben eerder al melding gemaakt van een dergelijke gebeurtenis. Zo schrijft Dannion Brinkley in zijn in 2004 gepubliceerde boek, getiteld 'Secrets of Light', dat 'rond het jaar 2008, naar buiten komt dat we niet alleen zijn in het universum en dat het absoluut duidelijk zal zijn voor iedereen op deze planeet.' "Met miljoenen planeten en miljarden sterren, begrijp ik niet dat we ooit anders hebben kunnen denken", schrijft hij.

Volgens de auteur hebben de buitenaardsen geen andere keus dan zichzelf te laten zien aangezien 'we op het punt staan van zelfvernietiging, genocide en vergiftiging.' UFO-waarnemingen zijn niet nieuw. In 1966 en 1967 bleek Ohio het middelpunt van tal van UFO-verschijningen in de Verenigde Staten. Wereldwijd zijn gebieden aan te wijzen waar in een tijdsbestek van enkele jaren sprake was van een verhoogd aantal UFO-waarnemingen. 

Op het FOK!forum kun je live volgen of er wat te zien is.


Komt het ruimteschip vandaag?  (foto: DAG)