FOK!radio: South Park-fans geschokt door dood 'chef'

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

De Nederlandse fans van de tv-serie South Park zijn geschokt door de dood van Isaac Hayes. Gisteravond werd bekend dat hij is overleden. Voor veel mensen werd de soul-man bekend door de stem die hij aan 'Chef' gaf. Maar was Hayes eigenlijk nog wel zo geliefd onder South Park fans? Hij verliet immers de serie twee jaar geleden. Of vinden ze het allemaal even erg? We vragen het aan de Nederlandse fanclub van South Park. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Isaac Hayes (Chef) is overleden, wat vind jij? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).


Het zal je niet ontgaan zijn dat de Olympische Spelen zijn begonnen. Bij FOK!sport zitten ze er bovenop. Maar levert dat nu veel extra verkeer op naar de sportsite? We gaan het vragen aan site-admin Sj0rSz. Blinky heeft weer een recensie van een porno-film. Daarnaast horen we weer al het nieuws over FOK!.

Je hoort ook de laatste nieuwtjes over FOK!. Nieuw is onze eigen Hyve! Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!