FOK!radio: 'benzineprijs moet omlaag'

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Nederland doet nog gewoon mee aan het EK. Althans, als je het voetbalspel FIFA 2008 op je (spel)computer hebt. Mark 'vinexje' Schalken in ieder geval wel. Hij is zelfs Nederlands Kampioen in het spelen van FIFA 2008. Afgelopen zaterdag werd het NK gaming gehouden in Utrecht en naast Mark wonnen nog negen anderen met hun eigen spel het kampioenschap. Zo is er nu ook een kampioen Halo 3, Guitar Hero 3 en Call of Duty 4. Maar hoe serieus is dit NK nu eigenlijk? En mogen ze ook naar het WK? En de sportbond die het NK organiseert, hoe officieel zijn die? We vragen het vanavond aan Jasper Schoo van de E-sportbond. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Opnieuw komen er vandaag mensen in actie tegen de hoge benzineprijzen. De taxichauffeurs zijn het ditmaal. Er zijn ook al acties om het Kwartje van Kok terug te krijgen. We gaan het er over hebben.
Wat vind jij van de benzineprijs? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Je hoort ook de laatste nieuwtjes over FOK! en Dirkh laat zijn ongecensureerde mening over FOK! horen. Nieuw is onze eigen Hyve! Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!