Theo Maassen gooit camera stuk

Altijd lachen met Theo Maassen. De grappenmaker trad gisteravond op tijdens het Comedy Festival alwaar hij een peperdure camera stukgooide van een professionele fotografe. Ze maakte foto's tijdens een optreden van Maassen en dat vond mijnheer niet zo leuk.

Hij sommeerde de regie dan ook om de zaallichten aan te doen en beval haar het podium op te komen. Hij pakte vervolgens het toestel af en gaf het publiek de keus: "Wanneer iedereen hard applaudisseert, gooi ik hem kapot, wanneer het stil blijft, krijgt mevrouw het terug". Uiteraard volgde applaus waarna het toestel op de vloer werd stukgegooid. Fotografe huilen, publiek joelen waarop Maassen zei: als het je niet bevalt donder je maar op, wat tientallen mensen dus deden. Waarop Maassen schreeuwde: "Donder maar gewoon op, voor jullie tien anderen."

Fotografe Ilvy Njiokiktjien heeft inmiddels aangifte gedaan van vernieling en Maassen is verhoord door de politie. Leuk detail: Njiokiktjien werd begin dit jaar door de jury van de Zilveren Camera uitgeroepen tot talent van het jaar waarmee ze een camera won ter waarde van 15.000 euro. Precies, de camera die nu in duizend stukken ligt. Overigens was Maassen vanavond ook op tv te zien als TBS'er.Pas op je camera.