FOK!kers zijn klagende moslims zat

FOK!kers zijn klagende moslims meer dan zat. Dat blijkt uit de speciale FP-poll waarop ruim 4300 users stemden. Afgelopen weken kwamen moslims diverse keren in het nieuws omdat ze klaagden over blote schilderijen, blote bouwvakkers en zitplaatsen naast een man. Deze klachten werden door Nederlanders gehonoreerd. Belachelijk, volgens vele FOK!kers. Maar liefst 61,1 procent van de stemmers vindt dat het tijd wordt de moslims zich wat meer aanpassen.

15,4 Procent van de users heeft geen moeite met klagende moslims zolang het terechte klachten zijn. De klachten van afgelopen weken zijn dat volgens hen niet. 13,6 procent heeft vooral moeite met Nederlanders die de eisen inwilligen. 6,7 Procent is van mening dat de media de klachten overdrijven. Slechts 1,2 procent vindt dat de moslims gelijk hebben. De reacties liegen er niet om: Murp stelt: "Als ik in een ander land ga wonen dan pas ik mij ook aan, omgekeerd zou ik dat dus ook willen, dat mensen zich gaan aanpassen in Nederland."

Paltalk is moslim en nuanceert een en ander: "Ik vind, als moslim zijnde, sommige van hun eisen ook belachelijk maar het ligt toch echt aan "de slappe Nederlanders die ze inwilligen". En dat haalt dan het nieuws en het nieuws wordt op een manier gebracht waardoor de rest van Nederland denkt dat alle moslims hier achter staan! Niet dus." En user month nuanceert nog even verder: "Nederlanders klagen ook veel, maar als een moslim individu klaagt komt het in de media. raar toch?"

Je kunt nog tot morgenvroeg stemmen.
Klagende moslim.