'Spuitende fontein scheurt vagina open'

De poging tot opfrissen van de 19-jarige Yang is niet helemaal goed afgelopen. Op een bloedhete dag besloot Yang samen met wat vrienden te genieten van een muzikale show. Het podium dat ze uitkozen was de fontein in het winkelcentrum in de stad Ningbo in de Chinese provincie Hanan.

Het verkoelende podium dat zij uitkozen begon echter onverwacht water de spuiten. De jongedame werd door de kracht van de fontein metershoog de lucht in geslingerd. Eenmaal terug op de grond bloedde Yang heel erg en voelde ze verschrikkelijke buikpijn. Eenmaal in het ziekenhuis gekomen bleek dat ze ernstige verwondingen aan haar 'fonteinbad' had overgehouden. Haar vagina was volledig opengescheurd en haar ingewanden beschadigd.

Direct na het ongeval heeft Yang een spoedoperatie ondergaan. Daarna moest ze nog een aantal operaties ondergaan. Hier heeft ze ernstige littekens aan overgehouden. Yang heeft de eigenaars van de gevaarlijke fontein aangeklaagd en eist een schadevergoeding van omgerekend zestienduizend euro.


Met dank aan bierspons en mmmkai voor de submit.