Vrouw rijdt 3 voetgangers aan

Een automobiliste van achttien jaar is gisternacht doorgereden, nadat ze op de Korvelseweg in haar woonplaats Tilburg drie voetgangers had aangereden. De tiener had geen rijbewijs en ook bleek ze te hebben gedronken. Ze werd door de politie aangehouden op de Oerlesestraat in Tilburg.  

Om half vijf vanochtend zagen agenten twee mannen en een vrouw aan de kant van de weg liggen. Getuigen verklaarden dat een auto uit de bocht was gevlogen. Van de auto waren een stuk bumper en de kentekenplaat blijven liggen. De politie ging vervolgens naar het huis van de verdachte waar ze de moeder van de 18-jarige aantroffen. Die verklaarde dat haar dochter haar al twee keer paniekerig had gebeld. Een agent belde daarna het meisje waarop ze vertelde in de Oerlesestraat te staan.

Een van de slachtoffers, een 25-jarige man uit Rijen had door het ongeluk zijn beide benen gebroken. Een 36-jarige man uit Etten-Leur liep een zware hersenschudding op en een 28-jarige Tilburgse kwam er met schouderletsel vanaf. De aangereden mannen liggen nog in het ziekenhuis. De veroorzaakster van het ongeluk zit nog vast.