Nikki heeft gehoorproblemen

Zangeres Nikki Kerkhof spreekt mensen liever in levende lijve dan aan de telefoon. "Ik heb een klein beetje problemen met mijn gehoor, waardoor ik soms aan de telefoon de helft van het gesprek mis", vertelt de Idols-winnares in het aprilnummer van Girlz. "Als ik iemand kan aankijken, heb ik daar minder last van."

Gevraagd naar welke BN'er ze graag aan de lijn zou hebben, antwoordt de 24-jarige zangeres: Marco Borsato. "Ook zou ik hem vragen of hij een keer een duet met mij zou willen zingen", vertelt ze. "En als Marco niet wil of als hij niet opneemt, dan bel ik Dinand Woesthoff."

Michael Jackson kan als internationale ster rekenen op een telefoontje van Nikki. "Al was het alleen maar om te kunnen zeggen dat ik hem een keer aan de telefoon heb gehad! Michael Jackson was vroeger echt enorm veelzijdig en zo interessant, dat ik geen genoeg van zijn muziek kon krijgen. Nu heeft hij zijn tijd wel een beetje gehad, maar misschien komt hij nog eens een keer in Nederland optreden."

Nikki toert momenteel met mede-Idols Charlene en Nathalie door het land. In mei geeft het drietal een optreden tijdens de concerten van de Toppers in de Amsterdam Arena.