Stemwijzer nu ook geschikt voor fetisjisten

Voor mensen die altijd al nieuwsgierig zijn geweest wat voor fetisj ze nu stiekem hebben, is er sinds vandaag de site Fetishwijzer.nl. De site is een parodie op het bekende Stemwijzer.nl en helpt bezoekers op ludieke wijze met het in kaart brengen van hun verborgen seksuele interesses. Ondanks dat de site gaat over het schemergebied van de seksualiteit, is het geen pornografische site. In plaats van erotische afbeeldingen te plaatsen, is echter gekozen voor ludieke tekeningetjes.

De website is namelijk van mening dat de diepste menselijke gevoelens via het onderbewuste naar boven komen. Door het voorschotelen van grappige afbeeldingen van bijvoorbeeld een appel en een pispot waaruit men een keuze moet maken, wordt de seksuele voorkeur van de testpersoon duidelijk. Aan het eind van de test wordt de uiteindelijke fetisj bekendgemaakt en wordt deze aan de gebruiker uitgelegd.

De fetisjtest is een grappige test die veel mensen een andere kijk op hun seksleven kan bieden. Fetishwijzer.nl is een initiatief van vijf Utrechtse studenten, die de krachten hebben gebundeld.

Mijn top 5 fetishes
Nonnenfetish
Nonnenfetish
Obsceen telefonerenfetish
Obsceen telefonerenfetish
Schoenfetish
Schoenfetish
Fruitfetish
Fruitfetish
Korsetfetish
Korsetfetish

Djeez is zelf niet overtuigd van zijn fetisj