'Matennaaier' Patrick komt VS niet in

Icoon HollowayWat een triomftocht langs alle belangrijke Amerikaanse zenders moest worden voor Patrick van der Eem, de 34-jarige ondernemer die zijn nieuwe vriend Joran van der Sloot erin luisde, werd een domper van jewelste. Van der Eem, die zich op de Nederlandse tv ontpopte als 'matennaaier' na een half jaar Jorans beste vriend te zijn geweest, werd na een vlucht van negen uur op JFK-airport vastgezet en zonder pardon weer uitgezet.

De man die Joran van der Sloot uitleverde aan Peter R. de Vries omdat hij de waarheid boven tafel wilde krijgen omtrent Natalee Holloways verdwijning, is persona non grata in de VS wegens een veroordeling voor drugs, zo'n 13 jaar geleden. Daarom kwam hij niet eens door de douane en werd hij opgesloten en verhoord op het New Yorkse vliegveld. Daarna kreeg hij een enkeltje Nederland waar hij mededeelde aan journalisten dat hij geen commentaar had.

(c) FOK!
Patrick moet weer rondjes rijden in Nederland ipv in de VS.Wil je meer lezen of meepraten over de zaak rond Joran, Natalee en Peter, dan kun je terecht in het speciale Joran van der Sloot-forum
Of lees de special met achtergrondinformatie.
Met dank aan FokBak voor de submit.