Jorans vriend Daury ontkent

Icoon HollowayDaury Rodriguez, de man die volgens Joran van der Sloot heeft geholpen bij het wegwerken van het lichaam van Natalee Holloway, heeft geen boot. Ook was hij in Nederland toen de affaire op Aruba speelde.

Dat heeft de op Aruba opgegroeide Rodriguez†vandaag verklaard in een gesprek met de Amerikaanse tv-zender ABC. ''Ik heb er nooit een gehad, en ik heb er nu geen,'' zei Daury toen hem werd gevraagd naar het vaartuig. Van der Sloot beweerde dat hij samen met Rodriguez het lichaam van de Amerikaanse in de boot van Daury naar open zee heeft gebracht en daar heeft gedumpt.

Volgens Rodrigues heeft hij na de spraakmakende reportage van Peter R. de Vries via een chatprogramma op internet contact gehad met Joran. Die maakte zijn excuses dat hij Daury had genoemd. ''Ik wist niet waar ik over sprak,'' liet Van der Sloot aan Daury weten.Wil je meer lezen of meepraten over de zaak rond Joran, Natalee en Peter, dan kun je terecht in het speciale Joran van der Sloot-forum
Of lees de special met achtergrondinformatie. Alle quotes uit de uitzending zijn ook op een rij gezet en terug te lezen op het forum.
Stemmen over de uitzending kun je in de FP-poll.