16-jarige leerlinge doet het met lerares

Icoon OpmerkelijkEen 44-jarige docente uit het Amerikaanse Cleveland moet zich verantwoorden voor de rechter omdat ze sex heeft gehad met een 16-jarige leerlinge.

Het tweetal werd betrapt toen de schooldirecteur het klaslokaal binnenkwam waar het stel net bezig was met het bedrijven van de liefde. Het meisje moest gisteren onder dwang een getuigenis afleggen. Ze verklaarde al enige tijd een seksuele relatie met haar lerares te hebben. Ze belden elkaar regelmatig nadat ze de lerares om haar telefoonnummer had gevraagd.

Het meisje ging regelmatig bij haar docente langs. "We kusten elkaar op de lippen", zei het meisje in de rechtzaal. Ook op school hadden ze seks, "We deden het op het bureau, tegen de muur, het was heel seksueel". Het tweetal had vaak seks tijdens de lunchpauze. "We hadden dan orale seks bij haar thuis. Daardoor kwam ik altijd te laat voor mijn Franse les."

Het meisje zegt zelf het initatief genomen te hebben, "ik wilde seks en ik heb er alles aan gedaan om te voorkomen dat ik vandaag moest getuigen."De lerares kan tot maximaal 70 jaar gevangenisstraf veroordeeld worden.

De animatieserie Soutpark gaat op ludieke wijze om met dit soort zaken.


Met dank aan mouthman voor de submit.