Hamburgerbakker wegens te veel zout in cel

Icoon OpmerkelijkEen korreltje zout te veel heeft een medewerkster van McDonald's in Union City, in de Amerikaanse staat Georgia, een nachtje cel opgeleverd. Een agent beschuldigde haar ervan dat ze opzettelijk te veel zout op zijn hamburger heeft gedaan. De agent heeft er zťlfs van moeten overgeven.

De 20-jarige Kendra Bull geeft toe dat er te veel zout op de hamburgers lag. Opzettelijk heeft ze dit alleen niet gedaan. Er werd te veel peper en zout gebruikt bij het maken van de hamburgers. Ze heeft met een collega geprobeerd de teveel gebruikte peper en zout er af te halen, toch bleef er nog wat over. Het vlees mocht niet weggegooid worden van haar baas, dus ze moest hem verkopen. Dit deed ze dan ook.

Een van de hamburgers werd aan agent Wendell gegeven, en hem viel het gelŪjk op. "Het is inderdaad nog maar de vraag waarom ze het op de agent gemunt zou hebben. We zijn er vrij zeker van dat ze niet wist voor wie de hamburger bedoeld was", aldus een woordvoerder van de politie. "Toch heeft ze eten geserveerd dat niet aan de norm voldoet." Ondertussen is Bull op betaling van de borgsom vrijgelaten.
Met dank aan got.rice en Exterminator voor de submit.