'Politie biedt moeder Madeleine deal aan'

Icoon BuitenlandsDe Portugese politie zou Kate McCann een deal hebben aangeboden. Zij zou maar twee jaar de gevangenis in te hoeven als zij toegeeft dat zij haar verdwenen dochter Madeleine per ongeluk heeft gedood.

Dit meldde het Britse tv-station SKY NEWS gisteravond op gezag van een lid van de familie McCann. De politie zou geloven dat Madeleine per ongeluk is gedood. Het lijkje zou zijn verborgen, later zijn vervoerd en dan opnieuw zijn verstopt.

Kate McCann werd gistermiddag formeel tot verdachte in deze zaak verklaard. Volgens de Britse zenders BBC en Sky News is de Portugese politie tot het besluit gekomen naar aanleiding van bloedvlekken die zijn gevonden in een auto.

De auto was gehuurd door Kate McCann en haar man Gerry. Het zou gaan om bloedsporen in een auto die de ouders van Madeleine 25 dagen na de vermissing van hun dochter huurden. Het bloed zou van Madeleine zijn.

Vader
Ook de vader van Madeleine is gisteravond laat formeel tot verdachte verklaard door de Portugese politie. Dat maakte de advocaat van het echtpaar McCann vannacht bekend na een urenlang verhoor van vader Gerry.



Ouders nu beiden verdacht