Vrouw vermoord na slechte seks

Icoon Not Safe For Work (NSFW)Een 28-jarige man uit de Australische deelstaat TasmaniŽ genaamd Keith Jamie Lynch-Whitton is schuldig verklaard aan het vermoorden van de 41-jarige Kamehn Sabina Schrader na aanmerkingen over zijn bedprestaties. Het voorval gebeurde in het Mercure Hotel in Hobart, de hoofdstad van TasmaniŽ.

Schrader en Lynch-Whitton ontmoetten elkaar in een hotel met de toepasselijke naam 'Welcome Stranger Hotel'. Na het drinken van wat koffie in het Mercure Hotel gingen zij naar haar kamer voor seks. Na het toch nog wel twintig minuten volgehouden te hebben, waren de bedprestaties van de man volgens de vrouw toch echt niet van de voor haar gebruikelijke kwaliteit en maakte zij er een opmerking over. Vervolgens ontstak Lynch-Whitton in woede en wurgde haar door middel van een houdgreep voor meer dan twee minuten.

Later verklaarde de dader dat hij haar alleen maar in slaap wilde brengen. Zo bond hij ook de benen en de armen van de vrouw vast, omdat zij wel enigszins geÔrriteerd zou zijn door zijn actie wanneer ze zou ontwaken.

Over de strafmaat van de man is nog niets bekend.

Met dank aan KRIBBET voor de submit.