'Daphne Bunskoek moet voetbal presenteren'

Icoon TelevisieOp het FOK!forum is een petitie gestart om Daphne Bunskoek ingezet te krijgen als presentatrice van een voetbalprogramma. De petitie, die als titel heeft 'Daphne Bunskoek boven je bord!', zal uiteindelijk aangeboden worden aan RTL-baas Fons van Westerloo. Inmiddels is de petitie door een kleine 100 personen getekend.

In een persbericht schrijven de petitiestarters: "De afgelopen jaren heeft het imago van het voetbal op tv een redelijke deuk opgelopen. (...) Nu de voetbalrechten van Tien naar RTL zijn verhuisd pleiten wij voor een frisse wind door voetbaltelevisieland. Het imago moet weer opgevijzeld worden. De hoofden van Tan, Genee, Barend etc. kennen we inmiddels wel."

"Daphne Bunskoek lijkt voor de presentatie van een nieuw voetbalpraatprogramma de ideale kandidaat: slim, enthousiast, leuk om te zien en bovendien heeft ze affiniteit met voetbal. Zelf was Bunskoek in haar jeugdjaren een verdienstelijk voetbalster en werd ze zelfs een keer Nederlands kampioen met een Twentse selectie. Tevens heeft ze bij RTL Boulevard en Goedemorgen Nederland laten zien dat ze goed kan presenteren, gesprekken leiden en interviewen."

Bunskoek liet eerder, nadat bekend was geworden dat RTL zender Tien overnam, in RTL Boulevard gekscherend aan RTL-baas Fons van Westerloo weten best een voetbalprogramma te willen presenteren. Onlangs werd bekend dat Humberto Tan door RTL is aangetrokken als nieuwe presentator van de Eredivisiewedstrijden op zondagavond. Als presentator van het praatprogramma Voetbal Insite wordt Wilfred Genee, die dat programma al eerder presenteerde, genoemd.

Ben jij er ook voor dat Daphne Bunskoek een voetbalpraatprogramma bij RTL gaat presenteren? Ga dan naar dit topic op het FOK!forum en teken de petitie.

Daphne Bunskoek
Daphne Bunskoek