Ongepland zwanger? De familie schiet met alarmpistool

Icoon MisdaadEen ruzie tussen twee Marokkaanse families is gisteren flink uit de hand gelopen. De aanleiding was een ongeplande zwangerschap. De ruzie eindigde met een schietpartij in een woning aan de Lange Beeldekensstraat in Antwerpen. Vijf verdachten zijn inmiddels opgepakt.

Een dochter van de familie uit Lille (Frankrijk) was zwanger geraakt van een zoon van de familie uit Antwerpen. De aanstaande vader weigerde echter zijn verantwoordelijkheid op te nemen voor het aankomende kind, dit tot grote woede van de familie van het meisje.

Vijf familieleden waren gisteravond naar Antwerpen gekomen om even het "probleem" uit de wereld te helpen. Er ontstond al snel een ruzie, waarbij er geslagen, geschopt en zelfs geschoten werd. Twee personen zijn gewond geraakt tijdens de ruzie.

Het vijftal sloeg met hun auto op de vlucht, maar kreeg al snel de politie achter zich aan. Aan het einde van de Turnhoutsebaan reed het vijftal de politie aan. Het vijftal, vier volwassenen en een minderjarige, werden opgepakt. Het wapen, een alarmpistool werd in beslag genomen. De verdachten wordt vandaag voorgeleid.

Met dank aan zomaareennaam voor de submit.