Speciaal gevangenisregime voor Paris

Icoon ShowbizzHet begint er voor Paris Hilton uit te zien dat ze onmogelijk onder haar celstraf kan uitkomen. Gisteren stortte ze in na een urenlang bezoek aan haar advocaten. Het ziet er naar uit dat haar celstraf over 26 dagen begint. Wel krijgt ze een speciaal regime.

Vermoorden
Op haar website heeft ze al de nodige bedreigingen binnengekregen van toekomstige celgenoten van de gevangenis in Lynwood. Een vrouw dreigt haar te vermoorden en een ander meldt dat ze haar schoenen zal stelen. Er is dan ook besloten Paris tijdens haar 45 dagen durend verblijf apart te houden van de andere gevangenen.

Een uur
Paris wordt opgesloten in een cel van twee bij 2,5 meter. Ze dankt de straf aan het autorijden met een ingetrokken rijbewijs. De hotelerfgename mag een uur per etmaal de cel verlaten voor een douche, een wandeling en een telefoontje. Waarschijnlijk krijgt ze wel een celmaatje die ook een speciaal regime moet ondergaan.

Slaapproblemen
Paris’ ouders hebben topadvocaat Richard Hutton in de arm genomen. Hutton is gespecialiseerd in rechtszaken wegens dronken rijden. Hij bereidt het beroep van Paris voor. Vrienden beweren dat de erfgename in zak en as zit. Ze eet bijna niet meer en heeft slaapproblemen.

Paris mag gaan brommen