11-jarig meisje schiet inbrekers dood

Icoon BuitenlandsTwee inbrekers in het Amerikaanse Montana dachten een gemakkelijk klusje te hebben aan het overmeesteren van een 11-jarig meisje, maar ze kwamen nooit meer van een koude kermis thuis. Vlak nadat de vader van het meisje het huis verliet besloten de twee inbrekers hun slag te slaan.

Ze wisten echter niet dat Patricia al sinds haar negende levensjaar een kampioen kleiduiven schieten is. Nu kan ze daar ook kampioen inbrekers schieten aan toevoegen. Zodra de mannen de voordeur openbraken rende ze namelijk naar boven en pakte de 12 gauge Mossberg 500 Shotgun van haar vader.

Toen de inbrekers bovenkwamen keken ze recht in de loop van de shotgun. Patricia zat al klaar in haar geknielde richtpositie. De eerste inbreker ving een schot hagel in zijn kruis en buik, de andere inbreker rende daarop weg en werd in de schouder geschoten voordat hij de straat kon bereiken. Beide mannen zijn doodgebloed voordat de ambulance kon helpen.

Later bleek dat een van de inbrekers een pistool bij zich had dat hij had gestolen bij een eerdere inbraak. Het slachtoffer van die inbraak werd neergestoken door de inbreker.

Update 1.08
Na de opmerkingen van enkele oplettende FOK!-users lijkt het erop dat dit bericht een hoax betreft. Het verhaal kan niet geverifieerd worden. Het bericht gaat vanaf hier dan ook op slot.

Met dank aan LSDsmurf voor de submit.