Laatste dag Glazen huis

Het is alweer de laatste dag dat de drie 3FM-DJ's Giel, Sander en Gerard opgesloten zitten in het Glazen huis. Om 17:30 vandaag zal de Serious Request actie worden beëindigd en kan de balans worden opgemaakt van Serious Request 2006. De DJ's hebben dan zes dagen doorgebracht om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Dit is alweer de derde keer dat 3FM zich op deze manier inzet om een goed doel te steunen. Door het draaien van verzoekjes voor geld, het verkopen van objecten die door BN'ers zijn aangeboden, sponsorlopen, exclusieve optredens, inzamelen van mobiele telefoons en ontelbaar veel initiatieven van luisteraars.

Vandaag zal onder de leiding van de welbekende Lama's de inboedel van het glazenhuis geveild worden. De omzet hiervan zal natuurlijk ook ten goede komen aan het goede doel dat dit jaar wordt gesteund: De slachtoffers van landmijnen.

Premier Balkenende heeft bij de start van Serious Request aangegeven dat de Nederlandse staat één miljoen euro zal bijdragen als het de zender lukt om eenzelfde bedrag of meer binnen te halen. De laatste tussenstand is op dit moment van afgelopen vrijdag, op dat moment stond er 687.151 euro op de teller.


Zie ook: http://frontpage.fok.nl/nieuws/71673.