FOK!radio: 3FM-dj Gerard Ekdom over landmijnen

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: Klik hier.

Hij is deze maand precies vijf jaar lang te horen als de presentator van de Arbeidsvitaminen, nog altijd het meest beluisterde programma op Radio 3FM. Maar vorig jaar kreeg hij pas echt bekendheid toen hij het Glazen Huis op de Neude in Utrecht in ging en zoveel mogelijk geld voor oorlogsslachtoffers in Congo binnen probeerde te halen. Ook dit jaar gaat 3FM zich weer inzetten, maar nu voor slachtoffers van landmijnen. Maar is hij daar ook bij? We vragen het aan Gerard Ekdom zelf. Hij zit namelijk live in onze uitzending! Kunnen we het meteen even hebben over zijn nieuwe programma Ekstra-weekend dat hij samen met Michiel Veenstra maakt. FOK!radio begint uiteraard zoals vanouds om 20:00 uur.

Nolius is weer terug van vakantie, dus samen met Martijn zal hij ook weer met Yvonne gaan roddelen. Wellicht dat we manlief Iteejer dan ook even kunnen vragen hoe het toch komt dat FOK! soms zo traag is. We spreken Nikky weer over de gebeurtenissen over het forum en Blinky legt weer een stelling aan ons voor.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen, opmerkingen en al je zin en onzin via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan Nolius voor de submit.