Vier doden in woning in Huissen

PolitieDe politie heeft vanavond in de Gelderse plaats Huissen (gemeente Lingewaard) vier lijken aangetroffen in een woning aan de Kuunskop. Agenten betraden de woning na een tip dat er vier doden zouden liggen.

De politie doet nog geen verdere mededelingen over de zaak. Niet over de identiteit van de doden of de manier waarop ze om het leven zijn gekomen, noch over de identiteit van de tipgever.

Update 20:48
Volgens FOK!-users zou het een gezin betreffen met twee kinderen in de leeftijd van circa 8 en 4 jaar. De vader van het gezin zou het de laatste jaren geestelijk zwaar hebben gehad omdat de jongste met het syndroom van Down is geboren. (Zie verder de reacties hieronder van users die het gezin waarschijnlijk van dichtbij hebben gekend).

Korte toevoeging: Inmiddels hebben buurtbewoners tegenover het ANP bevestigd dat het om een gezin gaat zoals hierboven beschreven. Een buurvrouw omschreef de familie als een probleemgezin omdat de man regelmatig agressieve buien zou hebben gehad. Ze zei in het verleden overwogen te hebben om jeugdzorg in te schakelen.