Dieven J-Lo video gepakt

De politie van New York heeft twee mannen uit New Jersey opgepakt die hadden geprobeerd een gestolen video van de bruiloft van Jennifer Lopez en Marc Anthony te verkopen. De mannen wilden de video dinsdag voor 200.000 dollar aan het paar terugverkopen, maar liepen in een val van de politie, zo meldt de New York Post.

De zaak kwam aan het rollen toen de redactie van de New York Post een telefoontje kreeg van iemand die beweerde de trouwvideo in het bezit te hebben. De video was afkomstig van de in oktober gestolen laptop van Marc Anthony. De man wilde de video aanvankelijk voor één miljoen dollar aan het paar terug geven, maar zakte uiteindelijk naar 200.000 dollar.

De politie van New York bleek overigens ook al van de zaak op de hoogte te zijn doordat de verkopers de video op meerdere plaatsen hadden aangeboden. Veel krantenredacties hadden inmiddels de politie op de hoogte gesteld.

Twee undercoveragenten maakten een afspraak met de aanbieders om de video terug te kopen. Het tweetal, een ex-gevangene en een gepensioneerde postbeambte, werd bij de overdracht gearresteerd.