Robbie Williams dumpt jeugdliefde opnieuw

Robbie WilliamsRobbie Williams (31) heeft onlangs een jeugdliefde overgehaald om opnieuw een relatie te beginnen, maar na slechts vijf dagen werd de oude vriendin opnieuw gedumpt. De 33-jarige Rachel Gilson verliet vijf maanden geleden na een telefoontje van de zanger huis en haard om naar Williams' huis in Californië te vliegen, maar na een flinke ruzie vertrok ze even abrupt weer terug naar Engeland.

"Het is hartverscheurend, maar Rob en ik hebben dit al eerder meegemaakt", zegt Gilson in een interview in de Britse krant Sunday Mirror. "We weten dat we bij elkaar zouden moeten zijn, maar helaas is Rob een superster en dat staat de hele tijd tussen ons. Maar weet je, ook al was hij een schilder uit het Britse plaatsje Stoke, dat zou de situatie niet veranderen." Gilson werd vorig jaar in een autobiografie door Williams nog beschreven als 'de enige en echte liefde van zijn leven'.

Gilson en Williams groeiden samen op in het stadje Stoke-on-Trent. Hun wegen scheidden zich toen Williams een carrière als danser begon. Gilson probeerde later als model aan de weg te timmeren. Volgens de vrouw gaat het nummer Ghost op het nieuwe album van Williams over de moeizame relatie die zij en de zanger hadden. Het excentrieke gedrag van het voormalige Take That-lid zou volgens Gilson te wijten zijn aan het gebruik van antidepressiva. Een woordvoerder van de zanger ontkende die aantijging.