Rob Verlinden met nieuw SBS-tuinprogramma

D-Fence had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Media nieuwsNa zijn jarenlange medewerking aan het RTL4-programma Eigen Huis en Tuin en een kortere periode het TROS-programma Tafel Twee gaat tuinkenner Rob Verlinden het proberen bij zijn nieuwe werkgever, SBS6. Daar gaat hij het tuin-makeoverprogramma De Tuinruimers presenteren. Dit zal vanaf oktober worden uitgezonden.

De opzet van het programma is dat Rob samen met een team van tuinexperts een bepaalde tuin gaat verbouwen. De eigenaar van de tuin zal tijdelijk ergens anders worden ondergebracht. In de tussentijd zullen Rob Verlinden en zijn team, maar ook familieleden en kennissen van de tuineigenaar de tuin op de schop nemen.

Rob VerlindenVerlinden is naar eigen zeggen blij met zijn comeback: "Tuinieren is mijn grootste passie en ik ben dan ook zeer gelukkig dat ik iedere week weer op de buis ben en de kijker kan laten meegenieten van wat er allemaal mogelijk is.". Producent Renť Stokvis in een reactie: "Ik ben zeer tevreden dat na alle commotie van een jaar geleden Rob weer prominent terug is met zijn eigen programma bij SBS 6. Gezien onze ruime ervaring met dit genre programma's ben ik ervan overtuigd dat De Tuinruimers een succes wordt."