Bloedtest moest afkomst Britse prins Harry bewijzen

Svensational had ons via de nieuws-submit te melden:

De Britse koninklijke familie dwong wijlen prinses Diana het bloed van haar jongste zoon, prins Harry, te testen. Dit moest de familie overtuigen dat prins Harry niet de zoon was van de majoor James Hewitt, met wie prinses Diana een geheime liefdesrelatie heeft gehad. Dit heeft de Britse krant The Sun vandaag gemeld.

De boulevardkrant baseert zich op een nog te verschijnen boek van Simone Simmons. Ze is een alternatief genezer en volgens haar vroeger vertrouwelinge van de prinses, die in 1997 overleed. Met name prins Philip, de echtgenoot van koningin Elizabeth, maakte zich zorgen. Harry heeft namelijk net als majoor James Hewitt rood haar.

Diana meende dat Harry nooit de zoon van Jams Hewitt kon zijn, omdat ze hem niet in die tijd ontmoette. Het DNA-onderzoek gaf Diana gelijk: Harry en de oudere broer William zijn afkomstig van prins Charles.

De Britse kroonprins en Diana scheidden in 1996 van elkaar. Een jaar later kwam de prinses om bij een auto-ongeluk in Parijs. The Sun meldde maandag dat Diana een korte liefdesaffaire had met John F. Kennedy junior, de zoon van de vermoorde Amerikaanse president. Sommige Britse kranten hebben echter twijfels bij de onthullingen en geloven niet dat Simone Simmons een vertrouwelinge was van Diana.

Links prins Harry, rechts James Hewitt