Sean Connery even 'terug' als 007

"Never say never again." Een gevleugelde uitspraak van filmkarakter James Bond en tevens de titel van de 'officieuze' Bond-film waarmee Sean Connery in 1983 nog ťťnmaal in de huid kroop van beroemde geheim agent. En anno 2005 flikt-ie het weer, maar dan niet meer in een film. de De inmiddels 74-jarige acteur heeft tegenover The Hollywood Reporter verklaard dat hij z'n stem gaat lenen aan de hoofdrol in een videospel over de 007-film 'From Russia With Love'.

Connery beschouwt zijn medewerking aan het spel, als een geheel nieuwe artistieke uitdaging: "Videospellen zijn tegenwoordig een zeer populaire vorm van vermaak", aldus een open deur intrappend. Sean Connery vervulde tussen 1962 en 1983 in zeven films de rol van de legendarische Britse geheim agent.

De release van het 007-spel staat gepland voor het komend najaar, kort voordat de opnamen voor de nieuwste Bond-film, 'Casino Royale' van start gaan. Wie 007 gaat spelen in deze film, is tot op heden nog steeds niet bekend en dat is daarom ťťn van de grootste bronnen in de geruchtenmachine van de showbiz.

Never Say Never Again
Sean Connery in zijn voorlaatste rol als 007, uit 1983.