FOK!kers vermist na mysterieuze zoektocht

Het is een lang verhaal wat op 31 maart begon op het FOK!forum. User Ryan3 opent een topic met daarin wel een heel vreemd verhaal. Afgelopen nacht kwam daar ineens een rare wending aan. Na een mysterieuze tocht door een bos is van Ryan en zijn vriendin niks meer vernomen. Behalve de laatste opnames die FOK!radio (op verzoek) maakte van de gebeurtenissen. En die hoor je vanavond in een extra uitzending vanaf 20:00 uur!

Om vervelende reacties te voorkomen zeg ik hier even dat dit niet een door FOK!radio van te voren bedachte 'stunt' is...

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Maar eerst even terug naar het begin. Het topic begint zo:

"Op eerste paasdag, voor het krieken van de dag, ging ik Ollie (ons hondje) uitlaten in de uitgestrekte wildernis rondom ons huis. Eigenaardige hierbij, en ik sloeg er eerst dan ook geen acht op, was dat Ollie opgegeven moment ging piepen en niet vooruit te branden was. Nu deins ik niet snel terug voor Ollie's kuren en gedram en dus deed ik hem aan de lijn en stap noest met hem verder. Niet lang daarna hoor ik 1 of andere naderende moter loeien en het scheelde vervolgens niet veel of ik werd van mijn sokken gereden door een kleine gele bulldozer met op de bok een man met een stofbril op en een blauwe helm op zijn hoofd. Vreemd. Wat doet een bulldozer midden in het bos, op eerste paasdag, voor dag en dauw??? Overigens reed dat ding niet de volgens mij toegestane 15 km/u maar minstens het dubbele."

Het begin is gemaakt en het verhaal krijgt een bizar verloop. Ryan3 stuit namelijk op een rare plek in het bos waar blijkbaar gewerkt wordt. Met hekken omgeven ziet hij een soort bouwput. Toch is er niemand te bekennen. Bij het lezen van het topic denk je meteen '1 april!'. Maar het verhaal gaat na die datum nog verder.

Overdag is er niemand bij de bouwplaats te zien, tenzij Ryan3 en zijn vriendin Stali aan de hekken komen. Dan blijkt er ineens binnen 10 minuten aan te scheuren. Eťn keertje blaft een man in zwart pak zelfs tegen ze dat ze weg moeten gaan van het terrein af. Twee andere keren verstoppen ze zich, maar zien ze wel een busje aankomen.

Een andere bizarre wending is als Stali ontdekt dat het groen van het bos ineens wordt afgebroken met een dorre omgeving. Van het ene op het andere moment is het groene gras totaal dor. Ryan3 neemt zelfs nog enkele stukjes grond mee en doet er een zuur-test mee. En wat blijkt? De grond is zo zuur als wat.


Een bizar verhaal wat niet samen te vatten is hier. Lees het dan ook hier, waar je alle foto's en linkjes kunt vinden.

Beiden besloten afgelopen nacht naar de plek te gaan waar het allemaal te zien was om te kijken of er in de nacht wel wat mensen rondliepen. Daarnaast waren ze van plan dit keer door de hekken te gaan. Op verzoek nam FOK!radio nog gesprekken met ze op terwijl ze dit deden. Vanavond hoor je de laatste opnames van Ryan3 en Stali in een ingelaste uitzending van FOK!radio.

Martijn en Nolius zullen ook meer vertellen over wat zij nog extra weten en wat nog niet in de topics op het forum aan bod is gekomen.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.