Mogelijk geen Famke Janssen in 'X3'

Icoon Show Biz nieuwsActrice Famke Janssen heeft aangegeven dat ze twijfelt over het meespelen in de derde 'X-Men'-film. Janssen zei dit tijdens een reeks promotie-interviews voor haar nieuwe film 'Eulogy'. De actrice twijfelt, omdat regisseur Bryan Singer van de eerdere twee 'X-Men'-films aan een derde deel niet zal meewerken. Hij heeft het naar eigen zeggen te druk met de voorbereidingen voor een nieuwe 'Superman'-film.

"Ik vond het spelen in de eerste twee 'X-Mens' prettig, omdat Bryan zulke fantastische films heeft afgeleverd. Hij verhief het hele comic-genre naar een hoger plateau", aldus de actrice.

Janssen speelt in de films Jean Grey, zij zou in deel twee om het leven zijn gekomen. Hoewel er tijdens de eindscène te zien was dat er een vogelachtige schim over het water verscheen. Vergeleken met de tekenfilm klopt dit ook , want daarin kwam Grey terug als Dark Phoenix. Dat was ook de bedoeling van regisseur Singer. Famke zelf vindt dat de film ook zonder haar kan. "Ik heb begrepen dat de makers willen dat Jean er heel anders uitziet in de derde film. En dat vind ik eigenlijk niet zo erg."

De derde 'X-Men'-film wordt pas in mei 2006 in de bioscoop verwacht.