Bush valt van fiets tijdens fietstocht

De_Schaduw had ons via de nieuws-submit te melden:

Gisteren is president Bush van zijn fiets gevallen tijdens een fietstocht over zijn ranch in Crawford, Texas. Bush fietste met zijn persoonlijke dokter Richard Tubb, een man met millitaire training die voor de geheime dienst werkt, en viel aan het einde van een lange tocht.

Hoewel de Amerikaanse president een helm en een mondbeschermer droeg, verwondde hij zich toch aan zijn kin, bovenlip, neus, rechterhand en alle twee zijn knieŽn. Hij was wel in staat de fietstocht af te maken. Bush werd ter plekke door Tubb behandeld. Men is gewaarschuwd niet te schrikken als Bush bij zijn volgende publieke verschijning in het verband zit.

Dit is niet de eerste keer dat Bush een ongeluk overkomt. Afgelopen juni viel hij van een 'segway human transporter'. Een foto van deze valpartij is op verscheidene websites verschenen.

In januari 2002 is Bush flauwgevallen in het Witte Huis toen hij in een gezouten krakeling stikte terwijl hij naar een rugbywedstrijd op tv keek. Daarbij verwondde hij zich ook aan zijn gezicht.