Examen VMBO Engels (hp22)

Eindexamens 2003Ook dit jaar kunnen FOK!kers hun verslagen over de net gemaakte examens submitten (zie voor meer info hier). Ook hp22 stuurde een examenverslag in.
Vol goede moed fietste ik vanochtend naar school. Toen ik de gymzaal binnen liep zat bijna iedereen er al, inclusief de HAVO mensen. Een paar minuten later dan geplanned werden de enveloppen opengemaakt en kon het beginnen.

Zoals verwacht eerst stukjes tekst met multiple choice en open vragen. Het begon met een ietwat onsmakelijk verhaal over een jongen met eetproblemen. Veder nog een verhaal over een verplicht tiener criminelenkamp in Amerika (geschreven door ene Tom Rhodes ) en een invalide jongen die de marathon van Londen had gelopen. Ook stonden er wat advertenties en kleine stukjes tussen.

De laatste opdracht was een formele brief. Je had kaartjes besteld voor iets in Engeland, en je had de evelop beschadigd ontvagen en de kaartjes waren weg. Tot mijn verbazing stonden de briefconventies die je moest gebruiken gewoon naast de opdracht, niet dat dat erg was .

Iets voor 3 uur was ik klaar en met een goed gevoel verliet ik de zaal. Net nog even snel wat antwoorden bekeken en ik denk dat ik dit wel goed gemaakt heb