Alsof je het in Keulen hoort donderen

Keulen is een stad die in meerdere zegswijzen voorkomt. Zo is er het gezegde 'Keulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd' en sommige mensen zullen ook wel eens te horen hebben gekregen dat ze keken 'alsof ze het in Keulen konden horen donderen'. Bij de afgelopen jaarwisseling was er inderdaad een hoop gedonder in de Duitse stad maar dit was niet vanwege het vuurwerk dat afgestoken werd. Op het centrale station van de stad en bij de toeristentrekpleister de Dom werden tientallen Duitse vrouwen onzedelijk lastig gevallen, aangerand of verkracht en beroofd door bendes van mannen.

De politiek correcte NOS
De altijd politiek correcte NOS

Een opvallend detail dat menig wenkbrauw deed fronsen was het feit dat de NOS op teletekst in eerste instantie alleen wist te melden dat de daders uit groepjes mannen bestonden, terwijl er op de teletekst van zowel de commerciële zenders als die van onze Zuiderburen al uitgebreid werd geschreven dat het om Noord-Afrikaanse verdachten ging. Pas nadat websites als The Post Online en GeenStijl zich met de zaak gingen bemoeien wist ook de politiek correcte publieke omroep te melden dat het hoogstwaarschijnlijk om verdachten met een Noord-Afrikaans uiterlijk ging. Nu zal het mij een worst wezen wat de afkomst van een dader van een verkrachting is, het zijn tenslotte allemaal laffe slappe en ruggengraatloze dweilen die zich met dat soort zaken bezighouden, maar als er opvallend veel van dergelijke gebeurtenissen plaatsvinden en er een patroon ontstaat bij het benoemen van de daders, dan mag dat wat mij betreft ook zeker benoemd worden.

Nu zullen er altijd wegkijkers en goedpraters zijn, die met hun gezever aan willen tonen dat het toch echt niet de schuld van die arme mensen is die onze cultuur niet begrijpen en die klaarblijkelijk denken dat het normaal is om je vingers in lichaamsholten van een loslopende vrouw te steken. Zo hebben we in Nederland mensen als Jozias van Aartsen die keer op keer het kromme gedrag van jihadistische relpubers en andere kansenparels uit de Schilderswijk in zijn stad Den Haag rechtlult en ook burgervader Rob van Gijzel van de stad Eindhoven liet zich niet van zijn meest slimme kant zien toen hij de huidige situatie met de vluchtelingen uit Syrië vergeleek met die van Nederland tijdens en vlak na de Tweede Wereldoorlog.

Het ergste sujet dat echter op deze planeet rondloopt is wel burgemeester Henriëtte Reker van de stad Keulen. Reker wist met zekerheid te melden dat het niet de tandartsen, hersenchirurgen en andere hooggeleerden uit Verweggistan waren die zich hadden vergrepen aan de Duitse dames. Het was de schuld van de uitdagende vrouwen zelf omdat ze de gelegenheid hadden gegeven aan de gebaarde barbaren en daarom komt er voor het komende carnaval een speciale gedragscode voor Duitse vrouwen. Ja, haalt u nog maar een keertje rustig adem en veeg meteen even dat schuimende speeksel uit uw mondhoeken. Duitse vrouwen wordt gevraagd om zich aan een speciale gedragscode te houden zodat mannen van een niet nader gedefinieerde afkomst zich niet zullen laten verleiden om zich aan de wulpse mokkels te vergrijpen!

Zo zegt Rekel onder meer dat vrouwen minstens een armlengte afstand moeten houden van vreemde mannen. Een armlengte. Daar heeft een bepaald slag Duitsers toch wel een speciale band mee? Ook zouden vrouwen er goed aan doen om tijdens de carnaval een hoofddoek te dragen om zo minder aanstootgevend over te komen! Wat bezielt in godsnaam dit wereldvreemde mens om zoiets doms uit te kramen? Dat een anonieme tokkie dit soort gebral via zijn toetsenbord via de sociale media de wereld in zou slingeren kan ik nog een beetje begrijpen, want dat zijn veelal niet de mensen die vooraan hebben gestaan bij het uitdelen van hersens. Van een burgemeester zou je echter verwachten dat deze het voor de mensen in zijn of haar stad zou opnemen. De reactie van Rekel op de gebeurtenissen in haar stad Keulen lijken meer een aantijging te zijn in de richting van de inmiddels meer dan 90 vrouwen die aangifte hebben gedaan wegens aanranding, verkrachting en beroving.

Ook voor mannen zal er in Duitsland een gedragscode ingevoerd worden. "Aan mensen van andere culturen moeten we uitleggen hoe we hier carnaval vieren, zodat ze begrijpen dat vrolijk gedrag niet hetzelfde is als seksuele openheid", aldus Reker. Volgens politiecommissaris Wolfgang Albers is het onaanvaardbaar om Noord-Afrikanen te verbinden met de huidige vluchtelingenstroom en gaat het om figuren van vreemde origine die al langer in de stad wonen. Dat is frapant aangezien er in veel media wordt geschreven dat de politie nog geen enkel idee heeft wie de daders van de massale hoeveelheid aanrandingen zijn. Wellicht kan Albers daar dan meer over vertellen?

De massa immigratie uit moslimlanden is een aantoonbare oorzaak van een opvallend fors toegenomen hoeveelheid criminaliteit en een explosieve stijging van het aantal verkrachtingen in Europa. Terwijl de meest media hier niks over schreven was het de Duitse auteur en voormalig journalist Udo Ulfkotte van de Frankfurter Allgemeine Zeitung die de huidige situatie met vluchtelingen en allochtonen in Duitsland pijnlijk wist aan te tonen in zijn boeken Der Krieg in unseren Städten. Wie radikale Islamisten Deutschland unterwandern (2003), Heiliger Krieg in Europa. Wie die radikale Muslimbruderschaft unsere Gesellschaft bedroht (2007) en zijn meest recente publicatie Mekka Deutschland: Die stille Islamisierung (2015). Uiteraard accepteren de stormtroepen van Allah het niet als er slecht wordt gesproken of geschreven over hun ideologie en zo kon de schrijver al op de nodige doodsbedreigingen rekenen voor het beledigen van hun fantasiewezen.

Wellicht kunnen de slachtoffers van deze aanrandingen en verkrachtingen eens te rade gaan bij het Hof van Cassatie in Italië. Die wisten in 1999 al eens te melden dat een vrouw in spijkerbroek nimmer verkracht kan worden. Dan kan mevrouw Reker achteraf in elk geval niet zeggen: "Wir haben es nicht gewusst!"