Martijn neukt Tessa

Wat een heerlijke Nederlandse soap is dit toch weer. Martijn heeft Tessa onder dwang geneukt. Tenminste dat zegt Tessa.

Who the fuck is Tessa? Nou, ik kan u melden: een opkomende BN’er. Kan ze wat dan? Nee! Of toch wel: met alle BN’ers van Nederland neuken. Inclusief de Dries Roelvinken. Veel, heel veel kanslozen die een keer met hun tronie op tv zijn geweest en hun hele leven verder gaan schnabbelen. Lintjes doorknippen, vals zingen, roddelen, met modder gooien enzovoort, enzovoort. Kansloos, echt!

Haar aanklacht tegen Martijn Krabbé is verkrachting of poging tot verkrachting en/of mishandeling. Ja Jezus! Wat is het nou? Heeft hij nu ergens ingezeten of niet? Met je tong ergens ingaan, maakt niet uit welke opening, is al verkrachting. Met je vingers natuurlijk ook. Ook al is het geen uitsteeksel van jou zelf, een vibrator of zo, dan nog is het verkrachting. Want ‘jij doet het’.

De soap gaat verder, maar eerst even mijn mening. Madame Tessa is ernstig gefrustreerd. Laten we even mijn eerste scenario schetsen. Zo is het volgens mij echt gegaan: Martijn was een beetje geil na afloop van een show waar Tessa ook in zat. Er was een borrel ergens en tijdens de borrel werden ze allebei een beetje geil. Martijn van zijn ego en Tessa van het feit dat ze wel eens een BN’er zou kunnen worden. Na nog een beetje oninteressant geouwehoer bij haar thuis, want Martijn is slim en speelt het safe, werd er een beetje gezoend. Nu vraag ik mij af of ze daadwerkelijk geneukt hebben, wat denkt u? Ik denk van wel. Na de vijfde neukpartij begon Martijn een beetje af te geven op zijn leven nu met Amanda. Tessa zag een opening anders dan al haar eigen openingen, die ook veel mogelijkheden bezaten. En hier gaan mannen de fout in! Martijn belooft dingen, zoals zo veel mannen die vreemd gaan. Tessa kreeg hoop.

Amanda komt terug van walvisvangst en Tessa is met de snelheid van een bliksemlicht voltooid verleden tijd en dat pikken vrouwen niet! Martijn. Martijn gaat nog een keer terug naar Tessa na heftig Sms-verkeer wanneer Amanda druk is met de kids en met het feit dat ze haar leven weer moet oppakken. Hij gaat nog een keer omdat zijn lul de hele dag al klemt in zijn shorts. Tessa begroet hem niet zoals zijn lul en hij het verwacht hadden in de auto op weg naar haar toe.

“Ik dacht dat je mij zou helpen, Martijn. Ondertussen begin ik langzaam te begrijpen dat jij alleen jezelf helpt. Daar zijn dus hoeren voor Martijn.”
“Hoeren, lieve Tess. Martijn Krabbé en hoeren. Ben je belazerd! Ik heb jou toch?” En daar maakte Martijn een cruciale fout. Hij probeerde zijn tong in haar mond te frommelen. Stak zijn rechterhand in haar broek en het was gelijk raak. Oeps. Zijn vinger raakte haar schaamlippen.
“Dat is verkrachting beste Tessa”, sprak meester Spong, haar advocaat. Ze snikte zacht. Haar gezicht begon langzamerhand onder haar woederimpels te lijden. “Maar zeg er nog even niets over tegen de media”, zei Spong resoluut. In de weken erna bleef Martijn een beetje treiteren via Sms’jes. Ze werd er ziek van, jaloers ook dat hij alles in de hand leek te hebben en zij helemaal niet. Ze voelde zich gebruikt en bovendien absoluut geen BN’er. Dit zou ze hem betaald zetten en ze begon te ouwehoeren in kranten en tijdschriften. Die sneden er dikke boterhammen van met nog dikker boter. Niks puur, dunne, zorgvuldige sneetjes.

Maandagochtend 9 mei 2011 doet ze aangifte van verkrachting of poging tot verkrachting en/of mishandeling. De soap waar heel Nederland nog een paar weken van gaat genieten is een feit. Maar doet ze het om Martijn te beschadigen of doet ze het omdat hij echt schuldig is aan de tenlastelegging? Ik gok op het eerste.

En toch, hè, als je zijn vader ook goed observeert, dan is het ook een beetje vreemde man. Ik zeg: een overheersende dominantie aangevuld met een niet aflatende arrogantie. Martijn heeft ook zo’n glans over zich.  Wanneer ik hem in zijn films zie, dan is hij mijn idool. Wanneer ik een interview met hem zie dan denk ik al snel: wat een aparte man, hij geeft geen energie, maar neemt het. Dan erger ik mij een beetje. Jeroen en Martijn spelen het leven. Dat is heel iets anders dan het leven leven.