Gearbest heeft weer wat nieuwe acties

De grote promotie is voorbij van Gearbest maar ze houden nog wel vast aan elke week nieuwe promoties met mooie kortingen. We gaan ons weer even richten op 4 nieuwe acties van deze week.

220418-1 (Foto: gbofficial)

Binnenkort komt deze Elephone U Pro ook in de review op de frontpage, maar nu is hij alvast met grote korting te koop. Het heeft een kneiter mooi AMOLED scherm wat écht geboden is. Uiteraard een FullHD+ 5.99-inch scherm en een behoorlijke accu die in 1,5 uur weer volledig op te laden is. Het werkgeheugen van 6GB en de bizar grote opslag van 128GB maken het een echt media-monster. Genoeg opslag dus en met de dubbele camera aan de achterzijde kom je goed uit de voeten. Nu voor de speciale prijs via deze promotie.

220418-2 (Foto: gbofficial)

Een leuke handige tablet deze keer voor een lage prijs van $119,99. Voor dit geld krijg je de Chuwi Hi 9 air tablet. Als we even kort naar de specificaties kijken heb je een tablet met Android én Windows 10. Dit is mogelijk omdat er een Intel chip in zit die beide systemen ondersteunt. 2GB werkgeheugen en een 8-inch FullHD scherm maken het een leuk instapmodel. Check de promotie hierrrr

220418-3 (Foto: gbofficial)

Een ontzettend uitgebreide en complete 3D printer haal je in huis met deze FLSUN S Complete. Eigenlijk is het wat moeilijk uit te leggen allemaal met al die verschillende specificaties, maar de belangrijkste zijn even een 4.3 inch touch screen voor volledige bediening en een platform waarop je 108x86x200mm kan printen. Zie de volledige promotie hier met ook alle specificaties.

220418-4 (Foto: gbofficial)

Om te eindigen de promotie met verschillende artikelen. Allemaal gericht op 'electronic madness' wat ook blijkt uit bovenstaande producten. Voor al die producten is er de couponcode 5OFF30 om dus 5 dollar korting te krijgen bij een prijs van minimaal 30 dollar. Wat je er verder gaat vinden....dashcams, smartwatches, actioncams, (bluetooth) oordopjes en ga zo maar door. Zeker de moeite waard even te kijken.