Laptops uit China, Xiaomi, Lenovo en Chuwi...

Met de feestdagen om de hoek heeft Gearbest weer wat laptops op een rij gezet met mooie kortingen. Wel van belang om even op te letten op het risico op douanekosten, aangezien het hier om laptops gaat met coupons voor het Chinese warehouse. In bepaalde gevallen zijn laptops ook in EU-warehouses beschikbaar voor een wat hogere prijs. Dit kan je bij de producten zelf zien en veranderen.

1112-air (Foto: gbofficial)

De nieuwe variant van de Mi Notebook Air, een laptop met een 13.3 inch fullHD scherm. De nieuwe variant heeft ondersteuning voor vingerafdruksensor, een i5-7200U processor en de optie van een Geforce MX150 grafische kaart. Sowieso zijn er een aantal opties beschikbaar wat varieert in werkgeheugen en opslag, maar de versie waar de coupon beschikbaar voor is is de 8GB werkgeheugen, 256GB opslag en de MX150 grafische kaart. Dit alles voor een prijs van €646,22 met coupon MiAir13NEW


1112-lenovo (Foto: gbofficial)

De Lenovo Legion R720 gaming laptop is weer een heel ander type laptop. Met een 15.6 inch scherm is het een groter model, en het heeft de beschikking over een i5-7300HQ quad-core processor. Overige specificaties, 8GB DDR4 werkgeheugen, 128GB SSD + 1TB harde schijf, NVIDIA GeForce GTX1050 Ti 4GB DDR5 grafische kaart, IPS-scherm, verlicht toestenbord en ga maar zo door. Check voor de volledige specificaties de productpagina, of koop hem gelijk in de flashsale voor €807,83 voor het GTX1050 model met 8GB werkgeheugen, 128GB SSD + 1TB HDD.


1112-surbook (Foto: gbofficial)

Een 2 in 1 van Chuwi, de Surbook. Hij draait gelukkig wel volledig op Windows, dus geen gekkigheid met Windows / Android gecombineerd. Het gaat om een 12.3 inch IPS scherm op een 2736 x 1824 pixels resolutie, met een druk gevoelig scherm wat het wel interessant kan maken voor een aantal mensen. Het gaat om een zuinige Intel Celeron N3450 processor met 6GB werkgeheugen. Ook is er 128GB SSD geheugen beschikbaar, en heb je de mogelijkheid dit nog uit te breiden met een microSD kaartje. Als accessoires kan je het toetsenbord los aanschaffen, waarbij het gaat om een verlicht toestenbord wat je niet veel tegen komt in de 2 in 1 varianten. De Surbook is in de versie van 6GB werkgeheugen en 128GB SSD te koop voor €357,12 met coupon SurBookGB

1112-pro (Foto: gbofficial)


Als afsluiter, het paradepaardje van Xiaomi en de grote broer van de Air, de Pro. Zoals het al doet vermoeden gaat het hier om het meest uitgebreide model met zeer goede hardware. Er zijn een aantal varianten beschikbaar:

  • Core i5 + 8GB + 256GB
  • Core i7 + 8GB + 256GB
  • Core i7 + 16GB + 256GB

Sowieso heb je hier te maken met een groter scherm van 15.6 inch, uiteraard een FullHD IPS scherm (goede kijkhoeken). De Pro heeft een aluminium behuizing, met een normaal formaat toetsenbord welke tevens verlicht is. Speakers zijn van HARMAN, en ook een vingerafdruksensor is op deze Pro te vinden voor extra veiligheid. Wat ook deze Pro bijzonder maakt is de dedicated GeForce MX150 grafische kaart met 2GB GDDR5 videogeheugen. Om dit alles een beetje koel te houden zijn er twee fans te vinden. 

Voor deze Pro hebben we twee coupons voor twee modellen:

Informatie
Dit artikel is opgesteld in samenwerking met GearBest. Meer informatie over GearBest en de verzending van aangeschafte producten kun je hier vinden. Deze pagina is in het Nederlands en GearBest geeft ook ondersteuning aan Nederlandse klanten.