4 Chinaphones met vrijwel geen randen, Xiaomi, OnePlus...

Met de ontwikkelingen op de telefoonmarkt zien we steeds meer schermen die de gehele voorkant van het toestel bedekken, met minimale randen. Dit is ook een trend die we in China zien en daarom even een lijstje van vier toestellen die zich hierop focussen. Uiteraard met kortingscodes.

912-nummertje1 (Foto: gbofficial)Xiaomi Redmi 5 Plus

Deze Xiaomi is sinds kort aangekondigd en zal vanaf eind december worden verstuurd. Het gaat dus nog om een toestel in de pre-sale, en daarom voordelig te kopen. Xiaomi heeft een 5.99-inch FHD (2160x1080p) in een krappe behuizing geplaatst. Het toestel heeft een formaat van 15,85 x 7,54 x 0,80 cm en sommige 'grotere' 5.5-inch schermen zitten in zo'n behuizing. 

Tevens hebben ze een Snapdragon 625 geplaatst in het toestel, in combinatie met 3GB werkgeheugen en 32GB opslag. Dit toestel is nu te koop in de pre-sale voor €204,08.

912-nummertje2 (Foto: gbofficial)

Oukitel is wel bekend met de toestellen met bizar grote accu's. Nu hebben ze zich met de MiX 2 gericht op, zoals te zien is, het scherm. Veel van de specificaties zijn al in bovenstaande afbeelding te zien. Er wordt gebuik gemaakt van hele prima hardware, en voor de prijs hoef je het niet te laten. Helemaal met de coupon Oukimix2 waarbij je voor €170 het toestel kan aanschaffen!

912-nummertje3 (Foto: gbofficial)MEIIGOO Note 8

Voor de meeste zal dit wat onbekend zijn qua merk, maar ze doen hun best mee te komen met de andere spelers op de markt. De naam verklapt al een beetje wat voor soort toestel ze willen nastreven. Qua hardware hebben ze gebruik gemaakt van de MT6750T chip van Mediatek, en daarnaast 4GB werkgehehugen en 64GB opslag. Meiigoo heeft er nog een 5.99-inch FHD scherm ingeplakt met Gorilla Glass laag. Voor €161,56 te koop in deze actieperiode.

912-nummertje4 (Foto: gbofficial)

Sowieso wordt dit toestel in Europa gewoon verkocht, maar dus ook in China. Bijzonder van de OnePlus 5T is wel dat ze een AMOLED-scherm hebben gebruikt  Daarnaast heb je één van de snelste toestellen van het moment in je bezit als je deze koopt, een Snapdragon 835, 6GB werkgeheugen, Oxygen OS en dash-charge. Kortom, een heel strak toestel voor een gunstige prijs gekeken naar de hardware. 

912-nummertje5 (Foto: gbofficial)

Als afsluiter! Deze 1e generatie Xiaomi robotstofzuiger uit het EU-warehouse. Voor €244 heb je hem in huis, zonder extra (douane)kosten dus. Deze stofzuiger is uitgebreid besproken op internet, en komt uit meerdere reviews als één van de beste uit de test. Check youtube en je vindt er genoeg over. Met coupon EU5XMVC dus via deze link!

Informatie
Dit artikel is opgesteld in samenwerking met GearBest. Meer informatie over GearBest en de verzending van aangeschafte producten kun je hier vinden. Deze pagina is in het Nederlands en GearBest geeft ook ondersteuning aan Nederlandse klanten.